Ανακαινίσεις

Εγκαταστάσεις

Επισκευές

Μελέτες

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Προϊόντα

Προϊόντα Τελευταίας Τεχνολογίας για τις πιο Σύγχρονες & Αξιόπιστες Λύσεις

Σε όλες τις εργασίες μας χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά της Ελληνικής αγοράς. Επίσης εισάγουμε και διαθέτουμε αποκλειστικά, μια σειρά από προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε μοναδικές λύσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τόσο σε ποιότητα και λειτουργικότητα, όσο και σε τιμές και εξοικονόμηση ενέργειας.


ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ


Συστήματα θέρμανσης - δροσισμού effidur. Η ταχύτερη και λεπτότερη ενδοδαπέδια θέρμανση νερού στον κόσμο! 

Τα συστήματα effidur φέρνουν την επανάσταση στην ενδοδαπέδια θέρμανση. Είναι κατάλληλα για πληθώρα εφαρμογών ενδοδαπέδιων, όπως επίσης και επιτοίχιων και οροφής. Αντίθετα με τα κλασικά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, δεν απαιτούν συνεχόμενη λειτουργία και έχουν άμεση χρονική απόκριση. Από τη στιγμή που θα εκκινήσει το σύστημα σας μπορείτε να έχετε θέρμανση σε λιγότερο από 10 λεπτά!


Ιδανική για Ανακαινίσεις & Νέες Εγκαταστάσεις

Τα ενδοδαπέδια συστήματα της effidur καταλαμβάνουν πάχος που ξεκινάει από μόλις 12mm. Ακόμα και σε περιπτώσεις που για την εγκατάσταση τους απαιτείται επιπλέον μόνωση (πάχος περίπου 25mm), αποτελούν ιδανική λύση για ανακαινίσεις κτιρίων, όπου δεν υπήρχε αρχική πρόβλεψη για ενδοδαπέδια. Η μικρή τους διατομή και το μικρό βάρος τα κάνουν ιδανικά τόσο για παλιά όσο και νέα κτίρια, αφού επιβαρύνουν ελάχιστα τη δομή του κτιρίου. Είναι κατάλληλα και για βιομηχανικές εφαρμογές, αφού παρά το μικρό τους βάρος έχουν μεγάλη αντοχή σε φορτία έως 500 Κg/m2.Ακόμα Μεγαλύτερη Εξοικονόμηση Ενέργειας !

Η υψηλή ενεργειακή απόδοση των συστημάτων effidur πετυχαίνει λειτουργία έως 5 Κ χαμηλότερα από τις συνήθεις ενδοδαπέδιες. Πράγμα που σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων έως και 10%, ανάλογα με την εγκατάσταση. Τα ενεργειακά τους χαρακτηριστικά δεν απαιτούν νερό υψηλών θερμοκρασιών, καθιστώντας τα ιδανικά για συνδυάσμο με αντλίες θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών και ηλιοθερμικά συστήματα.