Η Ι. Ν. Γαβαλάς δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εργασιών από το 1977, διαθέτοντας 23 χρόνια εμπειρίας στη Γερμανία. Είμαστε περήφανοι για την τεχνογνωσία που κατέχουμε, τόσο σε υλικά & εργαλεία όσο και σε νέες για την Ελλάδα τεχνικές. Παρακολουθούμε πάντα τις τάσεις της αγοράς, τις διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις για να σας προτείνουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για άριστο πρακτικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα.

Διαθέτουμε εμπειρία εφαρμογών από τον απλό σιδηροσωλήνα έως τις πιο σύγχρονες σωλήνες πολυμερών, πρεσαριστές & κολλητές, με εφαρμογές σε ύδρευση, θέρμανση, αποχετεύσεις, φυσικό αέριο και πυρόσβεση. Τα έργα που έχουμε κατασκευάσει καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από μικρά οικιακά έως και μεγάλα βιομηχανικά.

Η εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και τα πιστοποιημένα υλικά μας, διασφαλίζουν την ποιότητα των εργασιών μας με εγγυημένα αποτελέσματα και διάρκεια στον χρόνο. Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας, με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, πάντα με τίμιες και φιλικές τιμές.
 

Ανακαινίσεις
Εγκαταστάσεις
Επισκευές

Μελέτες
Εξοικονόμηση Ενέργειας
Προϊόντα