Ανακαινίσεις

Εγκαταστάσεις

Επισκευές

Μελέτες

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Προϊόντα

Εγκαταστάσεις

Η Ι. Ν. Γαβαλάς αναλαμβάνει παντός είδους εγκαταστάσεις: υδραυλικών & αποχετευτικών δικτύων, ύδρευσης, θέρμανσης, πίεσης αέρα, ατμού και συστημάτων πυρόσβεσης.

Με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει έπειτα από τα 23 χρόνια δραστηριοποίησης μας στο χώρο και με τη χρήση όλων των σύγχρονων μεθόδων και υλικών, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε οποιοδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό & βιομηχανικό έργο ή ειδικών προδιαγραφών δίκτυο.

Η συλλογή των έργων που έχουμε ολοκληρώσει μέχρι σήμερα περιλαμβάνει από δίκτυα, χαλκού, σιδηροσωλήνα, μαύρη, υψηλών διατομών και γαλβανιζέ. Επίσης διαθέτουμε εμπειρία και σε δίκτυα με πιο σύγχρονα υλικά όπως, πολυαιθυλένιο (PE) και πολυπροπυλένιο ( PP) σε δίκτυα νερού, ενδοδαπέδια θέρμανση και πίεσης αέρα (πνευματικά) αλλά και δίκτυα ειδικών προδιαγραφών όπως δικτύων ΙΝΟΧ με εφαρμογή στην φαρμακοβιομηχανία.

Διαθέτουμε επίσης εμπειρία σε δίκτυα αποχέτευσης, φυσικής ροής και πιεστικά δίκτυα αποχέτευσης με σύνδεση αντλιών αποχέτευσης και σύγχρονων αυτοματισμών.

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις ηλιοθερμίας και θέρμανσης από την αρχή μέχρι το τέλος. Με καυστήρες πετρελαίου, αερίου συμβατικούς και συμπύκνωσης καθώς και αντλίες θερμότητας με τους πιο σύγχρονους αυτοματισμούς για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Η μεγάλη ποικιλία των έργων μας σε Ελλάδα και Γερμανία αλλά και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μέχρι σήμερα μας κάνει περήφανους και σίγουρους για το αποτέλεσμα των εργασιών μας.