Ανακαινίσεις

Εγκαταστάσεις

Επισκευές

Μελέτες

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Προϊόντα

Ανακαινίσεις

Συχνά η ανακαίνιση ενός χώρου πέρα από το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα που εξασφαλίζει μπορεί να σας γλυτώσει και από χρήματα προλαμβάνοντας σοβαρές βλάβες στο μέλλον που θα στοίχιζαν πολλαπλάσια για την επισκευή τους όπως πχ. από διαρροές σε παλιά δίκτυα ή τις ζημιές σε γειτονικά σπίτια ή καταστήματα.

Η ανακαίνιση του χώρου σας μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά και στην εξοικονόμηση ενέργειας ιδιαίτερα σε παλαιά κτίρια και εγκαταστάσεις γλιτώνοντας σας χρήματα από το κόστος λειτουργίας. Η θερμομόνωση, η αντικατάσταση των κουφωμάτων, η προσθήκη ή αντικατάσταση πηγών θέρμανσης με αντλίες θερμότητας σε συνδυασμό με σώματα πάνελ χαμηλών θερμοκρασιών, ενδοδαπέδια θέρμανση και ηλιοθερμία μπορούν να σας δώσουν μια εξοικονόμηση της τάξης του 70% στο κόστος θέρμανσης που μπορεί να είχατε μέχρι σήμερα ενώ παράλληλα αυξάνει την αξία μεταπώλησης του κτιρίου.

Όλες οι εργασίες μας γίνονται με σύγχρονα υλικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Μετά το πέρας των εργασιών μας όλοι οι χώροι παραδίδονται απαλλαγμένοι από μπάζα και μερεμέτια, ελεγμένοι για την σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεών μας.

Χαρακτηριστικές εφαρμογές :

ΚΟΥΖΙΝΕΣ & ΜΠΑΝΙΑ


Μερική ή ολική ανακαίνιση με αντικατάσταση των δικτύων νερού και αποχέτευσης.

Συνιστούμε την αντικατάσταση των παλαιών δικτύων νερού με σωλήνα πολυπροπυλενίου που εξασφαλίζει ταχύτητα στην κατασκευή, υγιεινή παροχή νερού χρήσης σε ζεστό και κρύο και παράλληλα διάρκεια ζωής άνω 50 ετών, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Συνιστούμε την χρήση σύγχρονων ηχομονωτικών σωλήνων για του κάθετους κλάδους των αποχετεύσεων για την διακριτικότερη λειτουργία τους..


Αντικατάσταση των ειδών υγιεινής και λοιπών αξεσουάρ και μεταφορά θέσης.

Συνιστούμε την εγκατάσταση επιτοίχιου καζανακίου εφόσον το επιτρέπει ο χώρος για τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα και ηχομόνωση. Εγκαθιστούμε μπανιέρες, ντουζιέρες, τζακούζι παντός είδους.


ΘΕΡΜΑΝΣΗ


Αντικατάσταση κλασσικών σωμάτων με νέου τύπου πάνελ χαμηλών θερμοκρασιών ή τύπου πετσετοκρεμάστρας.

Τα πάνελ χαμηλών θερμοκρασιών εξασφαλίσουν οικονομική λειτουργία και συνδυάζονται εύκολα με αντλίες θερμότητας και ενδοδαπέδια θέρμανση.


Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ελευθερία επιλογών στην διακόσμηση του χώρου ενώ αποδίδει σε μικρές θερμοκρασίες λειτουργίας λόγο της μεγάλης της επιφάνειας.

Είναι η ιδανική επιλογή για τον συνδυασμό με αντλίες θερμότητας και ηλιοθερμία παρέχοντας σημαντική εξοικονόμηση έναντι των συμβατικών μορφών θέρμανσης όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο.


ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΑ


Σύγχρονοι λέβητας παρέχουν υψηλό βαθμό απόδοσης έως 95% μειώνοντας την κατανάλωση πετρελαίου και το κόστος συντήρησης ενώ σημαντικά βελτιωμένη - καθαρότερη είναι και η καύση παράγοντας λιγότερα καυσαέρια.

Η σύγχρονη τάση στην θέρμανση είναι η αντικατάσταση των λεβήτων πετρελαίου ή αερίου με αντλίες θερμότητας ή καυστήρες βιομάζας. Ο λόγος φυσικά είναι η εξοικονόμηση έως 70% συγκριτικά με τις σημερινές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης (1€/λιτ).

Η περίπτωση της αντλίας θερμότητας παρέχει μοναδικά πλεονεκτήματα όπως η ελάχιστη συντήρηση και μέγιστη ασφάλεια λειτουργίας αφού για την εγκατάστασή του δεν απαιτούνται ειδικοί χώροι και πυρασφάλεια ενώ συνδυάζονται ιδανικά με ηλιοθερμικά συστήματα για επιπλέον οικονομία 30% - 50% στην θέρμανση και την παραγωγή των ζεστών νερών χρήσης. Επιπλέον με την εγκατάσταση fan coils, convectors ή ενδοδαπέδιας η εγκατάσταση θέρμανσης μπορείς να χρησιμοποιηθεί και για ψύξη ή απλά δροσισμό.